Utilitzem cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes.

Configurar.
 • darkblurbg
 • darkblurbg
  TE FORMAMOS COMO AUXILIAR DE VUELO
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 

MÉS DE 25 ANYS FORMANT AUXILIARS DE VOL AMB UN 99% D'APROVATSSi volar és el teu somni, amb nosaltres pots aconseguir-ho!

Vols ser auxiliar de vol? Hostesses de vol Montse Alsina és la teva escola! Som l'únic centre a Girona i província on et pots formar. Curs TCP - Tripulant Cabina Passatgers - títol oficial atorgat per la Direcció General d'Aviació Civil.

Si t'agrada conèixer el món i descobrir noves cultures, si vols una professió diferent, amb projecció internacional, vine a matricular-te pel proper curs! T'esperem de dilluns a divendres a les nostres instal·lacions.

Aquest curs et proporciona els coneixements teòrics i pràctics que et faciliten l'accés a una companyia aèria. Avui en dia, treballar com a tripulant de cabina és una professió en alça, cada vegada més demandada en el mercat laboral.

A tots els nostres alumnes se'ls facilita un uniforme d'auxiliar de vol.

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES ALUMNES


 • ANNA: VUELING. PROMOCIÓ 11

  Molt recomanada! La vaig escollir per proximitat i conveniència i ha acabat sent una de les millors decisions de la meva vida! El professorat, direció i secretaria són un 10 al seu treball. Una relació molt propera i familiar amb l'alumne. Sens dubte tornaria! Moltíssimes gràcies per tot!!!

 • NACHO: VUELING. PROMOCIÓ 10

  Estic molt satisfet d'haver estudiat en aquesta escola! He adquirit tots els coneixements necessaris per ser un bon tripulant, en unes classes intenses però molt amenes i motivadores. Tot el personal de l'escola és excel·lent, sempre disposats a ajudar-te i a orientar-te, en un ambient familiar que el curs passi volant! Gràcies per ajudar-me a aconseguir un somni!

 • PAULA: PRIVILEGE. PROMOCIÓ 04

  L’Escola d’Hostesses de Vol Montse Alsina va fer que estimes el que faig. Fa 6 mesos que estic treballant com a Auxiliar de Vol i els hi haig de donar les gràcies per tot el seu recolzament i assessorament que he tingut en tot moment, a part d’haver tingut una formació impecable gràcies a tots els professors que son uns excel·lents professionals. Es una escola on pots trobar un tracte proper i familiar però alhora treballes i aprens. No només et preparen per ser apte a l’Examen Final d’Aviacio Civil, sinó que també et preparen perquè després siguis un bon professional. Si hagués de tornar a escollir una escola, sen’s dubte la tornaria a escollir. Molt contenta per l’elecció que vaig fer.

 • CARLA: VOLOTEA. PROMOCIÓ 13

  El curs de tripulant de cabina, per a mi va ser una de les millors experiències de la meva vida, gràcies al professorat, directora i l'ambient en si de la seva escola aeronàutica. El curs era súper complet la qual cosa em va permetre adquirir coneixements de moltes coses que fins i tot companys de treball no sabien d'aquest món i professió.

  En acabar el curs em concentri molt en presentar-me a entrevistes, i a la primera que vaig ser, em van contractar i aquí segueixo, donant gràcies a ESCOLA HOSTESSES DE VOL MONTSE ALSINA per preparar-me tan bé i inculcar professionalitat, cultura i disciplina. Gràcies a la meva companyia actual per donar-me l'oportunitat de volar, a Yolanda, Joan i Lluís per la seva gran passió a l'hora d'ensenyar, paciència i suport, i per descomptat a la Montse, la millor directora que una actual i futura tripulant pot tenir. Ens veiem en el cel futurs tripulants!

 • HELDER: SAUDIA PRIVATE AVIATION. PROMOCIÓ 02

  Aquesta professió ha estat un gran èxit, era des de sempre el meu desig més professional i una vegada aconseguit és una addicció que ja no es pot deixar, no pots para de volar. Estic molt agraït a Hostesses de Vol Montse per ajudar-me a aconseguir aquest somni, amb la seva professionalitat i atenció ho han fet possible.

 • NÚRIA: RYANAIR. PROMOCIÓ 08

  Vaig fer el curs de hostessa de vol a Montse Alsina i el seu personal i la seva formacio em van donar la força necessaria per enlairar-me, ara ja fa dos anys que volo. Una experiència unica, que va durar menys de tres mesos amb classes d'aviació, procediments, medicina i també visita al simulador per posar en practica tot el que vam apendre. Tornaria a confiar en Hostesses de vol Montse Alsina si hagues de tornar-ho a fer!

 • ELISABET: ETIHAD. PROMOCIÓ 03

  Gràcies Hostesses de Vol Montse Alsina i a tots els que la formen, vaig aconseguir ser auxiliar de vol. Al poc d'acabar vaig entrar a Ryanair i ara sóc tripulant en Etihad, és un somni fet realitat, aconseguit gràcies a la professionalitat i ajuda de la Montse i els seus professors.

 • MIRIAM: NORWEGIAN. PROMOCIÓ 13

  A Hostesses de Vol Montse Alsina, sempre m'han ajudat molt, tant els professors com la directora es preocupen de molt de nosaltres i s'esforcen perquè aconseguim l'objectiu de ser auxilares de vol. Fins i tot després d'acabar el curs, ens fan un seguiment i ens ajuden amb les entrevistes de les companyies. Recomano aquesta escola sense dubtar-ho.

 • FRANCESC: EMIRATES. PROMOCIÓ 01

  Estic molt content d'haver triat aquesta escola per estudiar, ens van tractar amb molt d'afecte i familiaritat, vam estar molt còmodes durant tot el curs i vam sortir molt preparats per treballar com a tripulants de cabina. No vaig trigar a trobar feina gràcies a la seva ajuda, si hagués de triar ara, tornaria a triar Hostesses de Vol Montse Alsina.

 • LAURA: IBERIA EXPRESS. PROMOCIÓ 09

  Vaig triar aquesta escola per recomanació d'una amiga i me n'alegro molt d'haver pres aquesta decisió. Presten una atenció molt personalitzada, es preocupen pels alumnes fins i tot després d'haver acabat el curs. Al poc temps d'haver acabat el curs vaig entrar a Iberia Express i sempre estaré agraïda per haver-me ajudat a aconseguir aquest somni.

ELS NOSTRES ALUMNES TREBALLEN A